Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30


În Medicina Luminii, aparatul Luviom, care se traduce prin Lumina Vietii Omului, folosește frecvențe ce se transmit prin impulsuri luminoase, colorate, canalizate printr-un cristal de cuarț de stâncă, natural, realizând efecte uimitoare atât asupra corpului fizic, cât și asupra celui energetic, mental sau emoțional.


Terapia cu lumină se adresează întregului organism, ajută la vindecarea boliilor, deoarece majoritatea bolilor au ca punct de plecare un dezechilibru la nivel emoțional, mental sau energetic. Pentru terapia respectivă nu este necesară o pregătire prealabilă. Persoana care realizează terapia poate fi îmbrăcată, inclusiv cu capul acoperit, se poate sta în picioare, pe scaun sau în poziție culcată.

Sistemul LUVIOM este compus dintr-un aparat și procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic. LUVIOM are semnificația Lumina Vieții Omului. Prin folosirea acestui echipament se transmit impulsuri luminoase, colorate, canalizate printr-un cristal de cuarț de stâncă. Aparatul LUVIOM proiectează asupra corpului, de la distanță, o lumină de diferite culori, modulată în frecvenșa pe LED-uri.

Persoanele care au participat la această terapie au simțit un efect uimitor asupra corpului fizic, energetic, mental și emoțional. Terapia cu Luviom are foarte multe beneficii și niciun efect advers. „Lumina va fi terapia viitorului.” Astfel, pacientul care optează pentru Luviom poate beneficia de o serie de efecte benefice asupra corpului și anume:

  • se realizează o relaxare generala la nivel fizic si psihic,
  • se echilibrează aura corpului,
  • se activează si se echilibrează chakrele,
  • crește vitalitatea,
  • se declanșează procesele de vindecare,
  • se intră rapid în starea de meditație profundă caracterizată prin ritmuri cerebrale alfa,
  • scoate și elimină din subconștient problemele declanșatoare de stres,
  • curăță mediul în care este amplasat aparatul, de energii negative

Terapia LUVIOM nu are nici un efect advers. Procedura poate fi efectuată și în grup, pe mai multe persoane simultan. Prin folosirea aparatului LUVIOM se intră rapid în starea de meditație profundă, caracterizată prin ritmuri cerebrale alfa, o stare foarte relaxantă și binefăcătoare pentru întregul organism.

„Starea de bine poate fi obținută din primele minute în care se stă sub Luviom, însă pentru o relaxare totală e nevoie de cel puțin 20 de minute. În plus, cine are nevoie să se vindece trebuie să facă circa cinci-zece ședințe de minimum jumătate de oră, de preferat în fiecare zi.”

Gheorghe COHAL - inventatorul aparatului.