Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30


Masajul anticelulitic este unul din cele mai folosite tratamente anticelulită, unul din cele mai eficiente. Chiar dacă nu se foloseşte aparatură sofisticată, mâinile pricepute ale unui maseur profesionist ştiu ce mişcări şi ce intensitate sunt potrivite pentru a elimina celulita.


Meritul masajului anticelulitic este acela că stimuleaza circulaţia sanguină şi limfatică, ceea ce elimină toxinele şi apa în exces reţinută în ţesuturi. Astfel, nu numai că se elimină celulita, dar şi pielea devine mai fermă şi mai elastică, iar muşchii sunt tonifiaţi.

Pentru că este un tratament local se poate insista exact pe zonele cu probleme, pentru a obţine remodelarea corporală dorită.

Rezultatele se observă după câteva şedinţe, iar la finalul tratamentului – numărul de şedinţe necesar se stabileşte după consultaţie – ar trebui să scapi de câţiva centimetri.

Dacă masajul anticelulitic ţi se pare dureros, este pentru că celulita e dureroasă. Oricum, intensitatea masajului se poate ajusta în funcţie de rezistenţa fiecăreia, ca să nu apară nici vânătăi. Chiar şi la o intensitate mică, masajul ar putea fi greu de suportat în timpul menstruaţiei, aşa că se recomandă o pauză, mai ales în primele două zile. Este contraindicat masajul anticelulitic şi in caz de boli dermatologice si varice.