Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30


Theta este una din cele cinci stari ale creierului, în care s-a dovedit stiintific că putem schimba convingeri limitative, accesa programele sabotoare, care ne impiedica sa ne definim in cea mai buna perspectiva a noastra, putem „comanda” creierului vindecarea si, totodata, putem manifesta scenariile dorite de noi si apoi traite de noi.


„Healing” inseamna „vindecare” in limba engleza, astfel incat, tehnica Theta Healing inseamna „vindecare pe unde Theta” si deci, concluzioneaza abordarea acestei tehnici si anume, abordarea schimbarilor din viata noastra, prin intermediul– MINTII

Mintea nu este totuna cu creierul nostrum. Mintea, ca efect al gandirii noastre – sau a constiintei noastre – faciliteaza tot procesul decizional cognitiv sau subliminal al fiecaruia dintre noi.

Este o tehnica de meditatie pentru omul modern, care vrea rezultate acum, care si-a acceptat natura umana si spirituala si doreste sa le traiasca pe amandoua din plin.

Theta Healing este cea mai simpla, rapida, eficienta, plina de iubire tehnica pentru vindecarea emotionala, fizica si spirituala.

Prin ThetaHealing accesati Energia Creatoare a Tot ce Este, patrundeti in Matricea care sta la baza Universului Manifestat, Vizualizati prin-un proces creativ ceea ce va doriti si apoi in viata cotidiana Experimentati rezultatele acestui proces.

Principalul beneficiu al lucrului “in Theta” este ca veti avea un salt in performanta in orice domeniu alegeti sa il aplicati. Fie ca este vorba de a castiga mai multi bani, de a simti mai multa iubire si afinitate cu cei dragi, de a aduce un echilibru in viata voastra, orice va este posibil.

Utilizand aceasta tehnica:

  • schimbati convingerile/programele care va limiteaza expresia de sine
  • va creste capacitatea de a manifesta rezultatele dorite in plan fizic: proiecte, noi afaceri, bani, s.a.
  • puteti sa va eliberati de regrete, resentimente, remuscari, amintiri cu incarcatura emotionala puternica
  • va puteti vindeca corpul de afectiunile tinute in loc de convingeri
  • transformati relatiile cu cei din jur, aducand in ele si in Dvs. mai multa iubire, compasiune, intelepciune, iertare sau orice altceva va doriti

Lucrul cu tehnicile ThetaHealing este surprinzator pentru mintea logica si totusi aliniat cu noile dovezi si argumente stiintifice despre structura si functionarea lumii aduse de fizica cuantica.