Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 52, Parter, Brasov
Suna-ne
+4 0725 076 697
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 09:00 - 19:30

Cauzele emotionale ale bolilor

“Tot ceea ce facem, de la gand, privire, gest, vorba, fapta, se inregistreaza undeva, in finitul care ne inconjoara si cand plecam din viata ne intalnim cu noi, fiind direct raspunzatori pentru tot ceea ce am facut” – Valeriu Popa.

Fiecare gand, cuvant sau emotie provoaca o vibratie in fiecare celula a corpului si lasa acolo o impresie adanca. Tebuie sa invatam sa inlocuim gandul nociv cu ganduri bune. De exemplu: gandul de curaj va servi imediat drept antidot puternic contra urmarilor gandului de frica.

Exista in spatele fiecarei boli o cauza emotionala dar cea mai frecventa cauza a imbolnavirilor este frica. Ea vine la pachet cu alte emotii pe care noi le reprimam. Astfel, in corpul nostru sunt inradacinate emotiile pe care ne este frica sa le exprimam, amprenta parental cu care venim si gandurile care nu intotdeauna sunt pozitive.

Exista mai multe planuri si mai multe abordari. In primul rand afirmatiile pozitive care spuse timp de 21 de zile vor face ca celula noastra sa memoreze aceste afirmatii ca facand parte din corp si sa preia informatia.

Corpul nostru este extrem de inteligent si el este cel care ne spune noua ceea ce gresim. As vrea sa precizez ca dintre toate trei: corpul astral, energetic si fizic, cel din urma se imbolnaveste ultimul. Boala apare cand toate avertismentele au fost ignorate si nu s-a luat nici o masura. Practicarea iertarilor este o alta abordare si un prim pas in vindecarea corpului nostru.

Exista deasemenea, amprenta parentala preluata de la parintii nostri timp de 8 generatii. Tot ceea ce se inregistreaza in corpul nostru incepe de la preconcepere, concepere, cele noua luni de zile cand suntem fat si apoi in primii 7 ani de viata.Ceea ce preluam de la mama se inregistreaza pe coloana vertebrala si ceea ce preluam de la tata se depune pe cap. Astfel noi venim déjà cu un bagaj de frici, frustari, emotii, conceptii care nu sunt ale noastre. Partea buna este ca aceste amprente se pot inlatura prin tehnica metamorfica. Astfel, vom revigora Scoala parintilor. Una dintre activitatile acestei scoli si scopul principal este acela de a invata cat mai multi parinti aceasta tehnica metamorfica. Vom tine intilniri saptamanale, joia de la orele 18.30-19.30 unde vom tine aceste cursuri ( gratuite). Este important pentru copil sa aibe macar un bagaj dat jos pentru a putea evolua liber.

Apoi exista diferite metode de indepartare a unor frici, angoase, credinte limitative, frustari prin metoda Theta healing.

Aflarea cauzelor emotionale care au dus la declansarea bolilor. Printre cele mai frecevente emotii stocate in corpul nostru si neeliberate precizez: mania, furia reprimata, gelozia, frica de saracie, tristetea, mahnirea, judecati si critici. Acestea toate duc la boli destul de grave cum ar fi bolile autoimune. Atunci cand noi constientizam adevarata cauza a bolii si reusim sa o depasim boala dispare si nu se mai intoarce. Daca nu schimbam stilul de viata, modul nostru de gandire atunci cu siguranta ca nu am invatat lectia si am picat testul.

Stiu ca nu este usor sa facem toate aceste lucruri si ca necesita timp si rabdare, vointa si dorinta. De aceea suntem aici pentru a va ajuta sa constientiati si sa identificati problemele reale prin coaching, sa eliberati emotional toate acele emotii stocate in corpul vostru si neeliberate prin bioenergoterapie, terapia Bowen, terapie craniosacrala, EFT, prin solutii de nutritie.

Toate acestea va ajuta sa va vindecati corpul si sa abordati viata intr-un mod nou si sanatos.

Cu drag,
Echipa Leia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *