Centrul de terapii si prevenție
Viziteaza-ne
Calea Bucuresti 54, Et. 1, Brasov
Suna-ne
+4 0771 423 197
Trimite-ne un mesaj
contact@terapiileia.ro
Program
Lu - Vi: 9AM - 9PM


Bine te găsesc dragă femeie!
Am bucuria de a fi invitata Oanei și a centrului Leia la evenimentul de Miercuri: ”Femei în Manifestare”, la care te invit cu mare drag. Ce îți propun?
O seară de conectare profundă prin experimentare cu energia ta feminină - prin mișcare, tehnici meditative, de respirație și relaxare.


Am înțeles de-a lungul călătoriei mele personale și profesionale că energia feminină se simte, se trăiește din spațiul nostru interior, adică dinăuntru spre în afară și mai puțin se vorbește sau se explică din spațiul mental.
Acest spațiu sacru feminin despre care vorbim este Inima, care în conexiune cu Pântecul și Intuiția formează Stâlpul Interior de Putere și Încredere feminină. Altfel spus – planul fizic se întâlnește cu cel emoțional și cu cel mental, pentru a păși prin uniune întru-un plan subtil de trăire și magie.

Ce este menit să îți ofere un astfel de Cerc?

Susținere, prezență și mai ales un spațiu în care să fii TU -fără judecăți, cerințe sau obligații, fără trebuința de a face ceva;
Liniște și intimitate pentru a experimenta siguranța feminină, acel spațiu necesar pentru a te deschide exact atât cât simți și ai nevoie;
Experiența de a fi împreună cu alte femei ca tine și de a face parte dintr-o energie puternică și caldă, pe care o creăm împreună;
Relaxare, conectare, mesaje și constientizări, chiar clarificări și răspunsuri pentru tine;
Trăire la un alt nivel decât cel mental plin de gânduri și agitație; de asemenea pătrunderea într-un spațiu sacru cunoscut doar de femei, atunci când se întâlnesc.

Cine sunt eu și de ce eu?

Sunt Om și o Femeie care lucrează conștient la propriul proces feminin, cu atenție și cât de mult posibilă prezență și blândețe. Fac asta pentru a mă conecta tot mai autentic și profund cu inima mea, cu Esența și Darurile mele ca Femeie.
Însoțesc Femeile de peste 4 ani în călătoria lor personală către redescoperire de sine și împuternicire -nu prin ”a face” ci prin a experimenta acel ”a fi în curgere”, în esența și energia feminină.
Lucrez cu nenumărate instrumente adunate de-a lungul timpului și a experiențelor mele de formare, oferind intuitive, prin conectare și prezență cu susținere, ceea ce femeia din fața mea are nevoie și e pregatită să primească. Printre activitățile mele, favoritele sunt: meditația, mișcarea și procesul de transformare al emoțiilor și umbrelor.
Ofer din experiența mea într-un mod cât se poate de simplu și concret, astfel încât transformarea să fie una de durată și cât se poate de profundă. Știu că trăim într-o lume fizică agitată, însă există întotdeuna instrumente practice, de aplicat în fiecare zi, pentru o viață mai echilibrată, împlinită, cu frumusețe și feminitate.

Eu cred că a Simți este esențial pentru o Femeie și că puterea feminină stă în Emoție și curgere, într-un firesc și o naturalețe pierdute ușor, ușor de-a lungul anilor. Și mai cred că Relaxarea este ceea ce ne lipsește astăzi aproape cu desăvârșire, echilibrul interior și starea de bine fiind un aspect esențial al reconectării cu noi, ca femei.

Te invit să Simți, să experimentezi, să te relaxezi, să Primești și să îți Dăruiești o întâlnire în primul rând cu tine – într-un spațiu cu potențial de a crea Magie în viața ta.

Mai mult despre mine poți găsi pe: www.ancalavinia.ro sau facebook, @AncaLaviniaFlorea, ori pe canalul Youtube Anca Lavinia.

Fii tu –Fii Liberă! Cunoaște-ți puterea Autentic Feminină ♥

Unde? Calea Bucuresti, Nr. 54, Brasov
Când? 31 Octombrie, ora: 18:00
Investiția ta: 50 lei

Pentru o buna organizare te rog sa anunti prezenta ta la scrie-mi@ancalavinia.ro.
De asemenea, ma poti contacta daca ai intrebari.

Ce să aduci cu tine: îmbrăcăminte comodă care permite mișcarea( ideal rochie/fustă), un obiect care reprezintă feminitatea/ energia feminină pentru tine și dacă simți, ceva să notezi.